"Voor een betere toekomst van Kinderen"

WELKOM
over ons
DOELGROEP
HELP MAMA ALICE
CONTACT
Met jouw hulp krijgen kinderen een mooie toekomst

Help Mama Alice

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van ontelbare donaties, groot en klein. U kunt onze stichting ondersteunen middels een periodieke of eenmalige donatie.

We zijn heel blij als u Mama Alice Peru financieel wilt steunen, zodat we ons belangrijke werk met de kinderen in Ayacucho kunnen blijven uitvoeren. Vanuit Nederland kunt u uw bijdrage overmaken naar stichting Mamita Alice. Deze stichting steunt het werk van Mama Alice Peru. Meer informatie over deze stichting kunt u vinden op www.mamitaalice.org of u kunt contact opnemen met het bestuur van stichting Mamita Alice via email: info@mamitaalice.org. Ook voor vragen omtrent de voorwaarden om uw gift af te kunnen trekken van uw inkomstenbelasting kunt u contact opnemen via bovenstaand emailadres.

 

Uw donatie kunt u overmaken naar Mamita Alice:

IBAN                :            NL95RABO 0316 3137 93

t.n.v.                :            stichting Mamita Alice

 

IBAN

SWIFT

t.n.v.

Uw donatie kunt u ook rechtstreeks overmaken naar Mama Alice in Peru, via                                            of naar onze bankrekening in Peru:

:            00222000171988903624

:            BCPLPEPL

:            ONG Mama Alice

Wilt u Mama Alice op andere wijze helpen?

Wellicht heeft u een idee om een fondsenwervende activiteit te organiseren, geeft u binnenkort een feest waarbij u donaties voor Mama Alice wil vragen in plaats van cadeau´s of u wil een sponsorloop organiseren. Misschien bent u wel geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk voor Mama Alice, in Nederland of Peru. Wij horen graag uw ideeën! U kunt contact met ons opnemen via: info@mamitaalice.org.

 

Bent u geïnteresseerd in de producten die onze Mamitas maken of wilt u hun werk ondersteunen op andere wijze? Neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van de Mamitas.


Versterk ons team in Peru

Als je ons verhaal leest en je denkt dat je een goede bijdrage in Peru zou kunnen leveren, dan is het goed te weten dat we elk jaar enkele werkplekken hebben voor vrijwilligers en stagiaires, met relevante studie en/of werkervaring. Wij vragen een minimale verblijfsduur van 4 maanden en beheersing van de Spaanse taal. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden, neem contact met ons op via info@mamitaalice.org.

DOE EEN GIFT

Rechten voorbehouden © Mama Alice - 2016 Ontworpen door Yony Montes

Informatie

ONG Mama Alice

Adres: Jirón Callao #357

Ayacucho Perú

Telefoon: (0051) 066317963

Mail: info@mamaaliceperu.com

SWIFT: BCPLPEPL

IBAN: 00222000171988903624

"Voor een betere toekomst van Kinderen"

Met jouw hulp krijgen kinderen een mooie toekomst
Met jouw hulp krijgen kinderen een mooie toekomst